Ceylanlar Fırın 1973 yılında kuruldu. 1976 yılında şu anda faaliyetine devam ettiği Geçit Mahallesi, Mudanya yolundaki yerine taşındı. Yeniliğe açık çizgisinden vazgeçmeden gelişen, müşteri taleplerine ve çağın gereklerine cevap veren hizmet anlayışından taviz vermeyen, doğal ve sağlıklı ekmekler üretmeyi amaç edinen Ceylanlar Fırın her geçen sene ürün çeşidini arttırdı.
Ekmek üretiminde sağladığı başarıyı, unlu mamüller ve pastacılık ürünleri ile devam ettirdi. 44 yıllık iş hayatına yeni yatırımlarla devam eden Ceylanlar, fırına 50 metre mesafede Ceylanköy Bahçe Restaurant ve Ceylanköy Gurme ile Bursa’ya değer katıyor. Ceylanköy Bahçe Restaurant, benzersiz kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri, enfes lezzetleri ve farklı dekorasyonu ile Bursa’nın yeni gözdesi olurken, Ceylanköy Gurme; şarküteri ürün çeşitliliği ve kalitesi, yöresel ve doğa lezzetleri ile gönüllerinizi fethedecek.
Sofralarınızda bize ayırdığınız yere layık olmak adına her gün çalışıyoruz. En doğru unu bulmak, en doğal, en sağlıklı, en işlevsel ekmekleri en uygun şartlarda üretmek için araştırıyoruz. Karafırınlarımızda ürettiğimiz Anadolu ve Dünya ekmek çeşitlerimizin yanında birbirinden leziz kurabiye ve kek çeşitlerimiz, kazan simidimiz, tahinli pidemiz, bazlamamız, gözlememiz, sütlü tatlılarımız, enfes eklerimiz ve daha pek çok tadımız ile hizmetimize devam ediyoruz.
İş çıkışı telaşla uğradığınız, eşsiz ekmek kokuları, zengin ürün çeşidi ve güler yüzlü personeliyle sizleri karşılayan Ceylanlar Fırın, aslında hayatınızın önemli bir parçası haline geldi. Her gün sizleri mutlu ve memnun görmek için, bizi daha iyisini yapmaya iten güç sizdiniz. İyi ki geldiniz.
Bizim 44 yılımız; kendimize inanarak, heyecanla, mutlulukla, emekle, mücadeleyle, hareket ve bereketle geçti. Her geçen yıl biraz daha öğrendik, geliştik ve büyüdük. Şimdi ise yeni yatırımlar ile gençleşme zamanı…